Water sports paket

Water sports paket

LJETNI SPORTSKI KAMP U ZAGREBU 2016!
Neka vaša djeca provedu ljetne školske praznike u sportskom duhu

Water sports paket namijenjen je za djecu starije dobi (8 - 14 godina) te svu onu djecu koja svojim sposobnostima, motoričkim razvojem i sportskim ambicijama imaju želju upoznati i savladati osnove sportova poput plivanja, windsurf-a, veslanja, tenisa i rolanja. Obavezno za ovaj paket je poznavanje plivanja i sigurnost u vodi. Ovaj paket provodi se za vrijeme ljetnih školskih praznika.

Sportovi:

1.    Windsurf
2.    Tenis
3.   
Veslanje
4.    Rolanje
5.    Plivanje

Aktivnosti:

•    Univerzalna sportska škola
•    Koordinacijske igre i poligoni
•    Izlet na Sljeme
•    Posjet sportskom muzeju
•    Igraće konzole
•    IQ sportski kviz

Ostalo:

•    Prehrana
•    Prijevoz djece na sportske aktivnosti
•    Oprema
•    Stručno vodstvo i nadzor

Što će djeca savladati?

U ovom paketu naglasak je na upoznavanju sportova na i u vodi kao što su windsurf, veslanje i plivanje. Svi polaznici se također upoznaju i usavršavaju svoja znanja iz ostalih sportovima u ponudi (tenis, rolanje). Na ovaj način dijete se usmjerava k samostalnom bavljenju raznovrsnim tjelesnim aktivnostima uz širenje palete sportskih znanja i razvoj motoričkih sposobnosti.

Na koji način to radimo?

Djeca svakodnevno prolaze osnovnu obuku izabranih sporta uz vodstvo profesionalnih trenera i učitelja. Obuku vršimo primjenom metodskih vježbi te prikazom osnovne tehnike sporta.

Kvaliteta rada

Male grupe i profesionalni učitelji određenog sporta naša su glavna karakteristika. Ovim putem svako dijete ima mogućnost da u kratkom vremenskom periodu savlada nekoliko sportova i vještina te se osposobi za samostalnim bavljenjem pojedinim sportom.

Karton preporuke i motorički testovi

Kako bi roditelji dobili što bolju sliku svog djeteta kao dodatnu uslugu oformili smo karton preporuke. Po završetku kampa svaki roditelj dobije izvještaj s preporukom o usmjeravanju svog djeteta u određenu sportsku granu. Karton preporuke ispunjavaju profesori kineziologije u suradnji s trenerima pojedinog sporta na temelju motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, karakteristika i ambicija djeteta prikazanih tokom trajanja kampa. Uz redovno sudjelovanje u našim sportskim kampovima, kroz čitavu godinu možete pratiti rad i napredak svoje djece na temelju pisanog zapisa.
Ukoliko ste zainteresirani za korton preporuke molimo da isti zatražite prije početka kampa.

Oprema

Sva sportska oprema uračunata je u cijenu paketa. Od ostale obavezne opreme molimo djeci ponijeti rezervnu majicu i čarape, kapu te sportske tenisice. Za sportove na vodi potrebne su kupaće gaće, ručnik i krema za sunčanje.

Termini

Ljetni školski praznici

U 2017. godini ne održavamo ovaj program sportskog kampa!

 

Program se provodi svakodnevno 8:00-16:30 sati.

Cijena – 1.190,00 kn (PDV uračunat)

Sigurni smo u svoju kvalitetu rada i garantiramo da će svi naši polaznici biti više nego zadovoljni s našom uslugom te da će sa sobom u život ponijeti pozitivne navike i iskustva.
obrazac_za_prijavu
 

 

 

 Za više informacija slobodno nas nazovite ili kontaktirakte putem e-maila.

team_skiboo

olympionic-polozeni-WEB300px