Mini paketi

Mini paketi

Jednondnevni i poludnevni sportski kampovi

Mini pakete pripremili smo za svu djecu koja žele sportski aktivno ispunjen dan ili pak sudjelovati u programima kampa samo pola dana i to u jednom od dva turnusa. Prijepodnevnom 8-12 sati ili poslijepodnevnom 12-16:30 sati. On je namijenjen za djecu svih dobnih skupina, kako predškolske (4-6 godina) tako i osnovne školske dobi (7-12 godina). U ovom paket djeca svakodnevno uče i vježbaju osnovne elemente niže navedenih sportova. Na ovaj način djeca će usvojit određena sportska znanja i vještine te razviti svoje motoričke sposobnosti.

Aktivnosti:

•    Univerzalna sportska škola
•    Koordinacijske igre i poligoni
•    Izleti
•    Posjet sportskom muzeju
•    Igraće konzole
•    IQ sportski kviz

Ostalo:

•    Prehrana (ručak nije uračunat u poludnevnim paketima)
•    Prijevoz
•    Oprema
•    Stručno vodstvo i nadzor

Svakom djetetu omogućavamo upoznavanje osnovnih elemenata igre i pravila različitih sportova, pravila ponašanja na sportskim terenima, razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, učenje o osnovama higijene i zdrave prehrane te razvijanje kreativnosti i inteligencije putem različitih radionica.

Sportovi u programu univerzalne sportske škole
Gimnastika, atletika, nogomet, rukomet, plesovi, break dance, hrvanje, street hokej, stolni tenis, badminton, baseball, američki nogomet, judo. 

Lokacija

Naša baza je na lokaciji Olympionic Cluba, 1.Pile 21, Kruge. Ljeti u vrijeme najjačeg sunca, između 11 i 15 sati, djeca borave u zatvorenom i klimatiziranom gdje im je organizirana prehrana. U slučaju kiše i lošeg vremena kamp se održava u našim zatvorenim prostorijama i sportskim terenima. Zimi sportske aktivnosti provodimo pod balonom na SRC Kruge.

Na koji način to radimo?

Djeca se nalaze pod stručnim vodstvom pomno biranih profesora kineziologije koji svojim znanjem i obrazovanjem usmjeravaju svako dijete kako bi što bolje iskoristilo svoje potencijale te im pružaju uzor svojim ponašanjem i pozitivnim sportskim navikama.

Kvaliteta rada

Individualizirani pristup svakom djetetu naša je glavna karakteristika, a kako bi to postigli osigurali smo male grupe sportaša čiji rad i napredak prate profesori kineziologije.

Oprema

Sva sportska oprema osim bicikla je uračunata u cijenu paketa. Od ostale obavezne opreme molimo djeci ponijeti rezervnu majicu i čarape, kapu, ručnik te sportske tenisice.

Termini

Proljetni školski praznici

17.4.-21.4.2017.

 

Cjelodnevni program (8-16:30 sati)
Cijena – 195,00 kn/dan
(PDV uračunat)

Poludnevni program (8-12 sati ili 12-16:30 sati)
Cijena – 100,00 kn/dan (PDV uračunat)

Sigurni smo u svoju kvalitetu rada i garantiramo da će svi naši polaznici biti više nego zadovoljni s našom uslugom te da će sa sobom u život ponijeti pozitivne navike i iskustva.
obrazac_za_prijavu
 

 

 

 Za više informacija slobodno nas nazovite ili kontaktirakte putem e-maila.

team_skiboo

olympionic-polozeni-WEB300px