siluete sport sportski kampovi za djecu

Sportski kampovi za djecuŠto radimo

Sportska akademija SkiBoo te dječji klub zabave i rekreacije Olympionic organiziraju sportske kampove u Zagrebu za djecu u dobi od 5 do 14 godina. U sportskom kampu djeca imaju mogućnost isprobati mnoštvo sportova: rolanje, vožnja bicikla, hokej, baseball, tenis, judo, hrvanje, američki nogomet, klizanje, skijanje, snowboard, badminton, plivanje, windsurf, jedrenje, skijanje na vodi, golf, stolni tenis, ples te mnoge druge. Uz navedeno u prostorijama vrhunski opremljene dječje igraonice Olympionic sve naše polaznike također očekuju koordinacijske igre i poligoni, natjecanja, igraće konzole (Play Station), društvene igre, izleti te IQ sportski kviz. 

Naši ciljevi i zadaće

Djeci želimo prikazati osnovne elemenate različitih sportova te ih usmjeriti u određenu sportsku granu. Osiguravamo motorički razvoj djeteta putem osnovne obuke sportova te kroz aktivnosti u kampu usađujemo djeci ljubavi prema sportu i pozitivne navike aktivnog korištenja slobodnog vremena.

Kvaliteta rada

Kako bi osigurali što veću kvalitetu rada djeci će sportovi biti demonstrirani od strane profesionalnih trenera iz različitih sportskih klubova čime će svaki sport upoznati, osjetiti njegovu specifičnost te proći njegovu osnovnu obuku. Sve aktivnosti u kampu vode profesori kineziologije s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom.

Praćenje rada i napretka

Svako dijete ima individualne potrebe i drugačije razvijene sposobnosti. Iz tog razloga osigurali smo male grupe sportaša čiji rad prate i bilježe profesori kineziologije kako bi dobili što bolji uvid u napredak svakog djeteta.

Gdje se nalazimo

Sportski kamp u Zagrebu provodi se na Krugama i to na terenima ŠRC Trnje te u prostorima Olympionic Cluba. Na Jarunu se održavaju sprotovi na vodi, dok se sportovi na snijegu za vrijeme zimskih praznika održavaju se na Sljemenu.

Što nakon kampa

Po završetku kampa sva zainteresirana djeca imaju mogućnost nastavka bavljenja sportom te uključivanja u redovan sustav treninga u jednom od preporučenih sportskih klubova.

Paketiobrazac_za_prijavu

1. Mini paketi - već od 100 kuna/dan
Ukoliko želite da vaše dijete sudjeluje samo jedan ili pola dana u našim programima, pogledajte naše MINI pakete sportskih kampova.

2. Olympionic paket - proljetni i ljetni sportski kamp u Zagrebu

3. Water sports paket - ljetni sportski kamp u Zagrebu

 

Termini

Proljetni školski praznici

17.4.-21.4.2017.

Popusti

Nudimo svim roditeljima 10% popusta na drugo te 15% popusta na treće dijete i svako slijedeće. Također svima koji odluče sudjelovati u našem kampu u više termina dajemo popust od 10% na sve termine za koje se odluče. Sva djeca koja su aktivni članovi naših klubova partnera ostvaruju 5% popusta. Promotivne akcije se ne zbrajaju s navedenim popustima.

Gdje se nalazimo

Naša baza je na lokaciji Olympionic Cluba, 1.Pile 21, Kruge

Klikni za prikaz mape

Za više informacija slobodno nas nazovite ili kontaktirakte putem e-maila.

*Zadržavamo pravo otkazivanja kampa u slučaju premalog broja prijava. Minimalo 8-ero djece je potrebno za otvaranje termina. U slučaju otkazivanja termina dijete možete prebaciti u bilo koji tjedan u kojem se kamp održava ili vršimo povrat akontacije.

team_skiboo

olympionic-polozeni-WEB300px