DESETLJEĆE RADA U STRUCI

 

Motoričko obrazovanje

Osnovu kvalitetnog psihosomatskog razvoja predstavlja motorički razvoj i usvajanje vještina koje mogu oplemeniti kvalitetu života. Kroz naše sportske programe djeci i odraslima omogućavamo usvajanje osnovnog motoričkog obrazovanja i razvoj sposobnosti. 

Ovdje smo radi vas

Ono što nas razlikuje od ostalih škola sportova, organizacija, agencija ili klubova je to što ste nam Vi uistinu na prvom mjestu. Sama sportska usluga koju imamo u ponudi nije nam jedina ambicija jer mi, ne samo da provodimo sportske sadržaje i aktivnosti, već dišemo i živimo u skladu sa svojom sportskom ponudom. Na ovaj način, pokušavamo djeci i mladima svojim uzorom usaditi pozitivne sportske navike, a odraslima pokazati kako kvalitetno i aktivno ispuniti slobodno vrijeme.


Profesionalni učitelji/treneri

U želji da svojim demonstracijama pokažemo što pravilniju sportsku tehniku te vam pružimo profesionalnu poduku, pozorno biramo svoje učitelje i trenere koji svojim kvalitetama, iskustvom i obrazovanjem odskaču od prosjeka. Svi naši učitelji i treneri isključivo su kvalificirane i stručne osobe, izuzetno motivirane za rad te vam svoja znaja prenose najsuvremenijim metodama. Naši djelatnici imaju vlastita imena i prezimena zajedno sa svojim titulama i licencama koje ih čine visoko kompetentim u njihovom radu. 


Kvaliteta rada

Pravilno učenje sastoji se od mnogo više faktora, a ne samo ispravljanja pogrešaka. Kako bi osigurali što kvalitetniju sportsku poduku svoj rad zasnivamo na malim grupama i individualiziranom obliku rada. Svaki trening koji provodimo je planiran i programiran prema posebnim potrebama svakog pojedinca. Na ovaj se način proces učenja i svladavanja sportskih znanja i vještina višestruko ubrzava, dok je kvaliteta učenja na najvišoj razini. S ciljem da vam se uloženo isplati, rad se odvija u malim grupama dok pružamo i mogućnost individualnog rada. 

 

 

Naš tim sastavljen je od profesionalaca sa bogatim iskustvom u području skijanja, rolanja, tenisa, sportskog treninga te sporta općenito. Svoja znanja temeljimo na diplomi Kineziološkog fakulteta te licencama krovnih institucija pojedinog sporta (Hrvatskog zbora trenera i učitelja sportova na snijegu,  ZUTS - Združenje učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije, Inline Certification Program).

 
 
 

team_skiboo

Petra Britvić, prof. kineziologije
voditeljica skijaškog vrtića
učiteljica skijanja

Ivan Medvedec, prof. kineziologije
voditelj sportskih kampova
učitelj skijanja, tenisa i rolanja

Kristian Bratanić, mag. cin.
voditelj škole skijanja na Sljemenu

učitelj skijanja (ISIA licenca) i kondicijski trener

Vjeran Švaić, prof. kineziologije
koordinator sportske akademije
državni demonstrator skijanja i učitelj rolanja

Marko Vdović, prof. kineziologije
kondicijski trener
učitelj skijanja

Jasmina Arslanović, mag. cin.
učiteljica skijanja

Marko Črljenec, mag. cin.
učitelj skijanja

Marko Marincel, mag. cin.
učitelj skijanja

Ivan Benić, mag. cin.
učitelj skijanja (ISIA licenca)

o_nama7

o_nama10_

o_nama5

o_nama4

o_nama2

o_nama9_

o_nama1

o_nama8_

o_nama6

o_nama3